KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE…

Ja det er der jo et gammelt ordsprog der siger, og lige i mit tilfælde må man sige at det passer. Min mor har i hvertfald altid sagt, at jeg var vældig “kær” og igennem mine 44 år har jeg godt nok haft mange navne. Jeg vil nu vælge at kalde det “kært barn har mange titler” – og her kan du så læse lidt om disse titler jeg har erhvervet mig.

DEN KREATIVE ILDSJÆL

Kender du det, at brænde for sit fag…? At have en idé, som bare ligger i baghovedet og venter på at komme til live. Man snakker med en person, som har en idé eller måske bare en tanke, og den tanke brænder sig fast og kan ikke gå væk igen.

 

Hos Like Social, får du ikke bare en kreativ designer, men også en person der brænder for sit fag, og som elsker at hjælpe andre med at få deres idéer bragt til live.

 

Er du virksomhedsejer, marketingsassistent eller måske iværksætter og mangler én person til at hjælpe dig videre med dine idéer, så kan jeg hjælpe dig. Jeg genskaber dine idéer til sjove og anderledes tiltag. Dette kan både være et nyt lækkert webdesign, måske et flot banner til din Facebook side, men også nyskabende og iøjenfaldende tryksager.

 

Hos Like Social får du mange års erfaring fra den grafiske branche, en dedikeret person, som kan hjælpe dig med både grafisk design, online markedsføring, men også projektstyring og rådgivning.

Carina_fritlagt_ny

“If a cluttered desk is a sign of a cluttered mind,
what is an empty desk a sign of?”

 

Albert Einstein

EN IDÈMAGER MED KANT

Hos Like Social tager vi ikke bare udgangspunkt i din virksomhed, men også i personen og visionerne bag. Det er vigtigt at du føler dig tryg hos mig, men også at du ved, at jeg tager dine drømme og idéer seriøst.

 

Er du igang med at udvikle et nyt koncept i virksomheden, eller skal I have gang i en ny annoncekampagne på Facebook – kan det være rart at have en person at sparre med. Udover at have mange års erfaring med grafisk design, har jeg også stor erfaring med projektledelse og idéudvikling.

 

Jeg er en person, der ser livet igennem et farverigt kalejdoskop, og det afspejler sig også i mit arbejde. Jeg prøver altid at design og udvikle med en twist af skævhed, selvfølgelig altid med respekt for mine kunder og deres produkter.

Inden jeg går igang med et grafisk design, eller en annoncekampagne, starter jeg altid med en blyant og et stykke papir. Det kan være idéerne kommer kl. 3 om natten, og så er det bare der det sker. Idéerne og kreatviteten flyver rundt i mit univers 24-7. Grundlaget skal være i orden, uanset opgavens omfang.

 

En skitse, et notat eller bare en krussedulle kan være den lille forskel der gør, at en idé bliver til et konkret produkt – et produkt der får succes.

 

Uanset om det er en mere traditionel opgave, eller du er med på lidt ekstra power, så kan jeg hjælpe dig. Lad os sparre sammen, udvikle og forme dit næste projekt sammen. Hos Like Social får du erfaring med masser af kant.

“The best way to have a good idea, is to have a lot of ideas

Linus Pauling

DEN PASSIONERET DESIGNER

Vi lever i en tid, hvor man er online flere gange dagligt. De fleste via sit arbejde, ellers på hjemmefronten, når de sociale medier skal tjekkes. Uanset hvor, vil du blive bombarderet med reklamer, tilbud og kampagner, som alle har til hensigt at ville sælge dig et produkt.

 

Alle virksomheder er i dag online, måske ikke nødvendigvis for at sælge et produkt, men så en ydelse. Der er kamp om forbrugeren, og det er derfor utrolig vigtigt at skille sig ud fra mængden. Dette gøres via en unik, kreativ og gennemtænkt markedsføring, men også ved at kende sine kunder og vide hvad de vil have.

Hos Like Social får du et personligt bureau og en passioneret grafisk designer. Jeg sætter en ære i at lave design og idéer der ikke ses andre steder. Via iøjenfaldende billeder, skarpe grafiske elementer og smukke klassiske skrifter, sammensætter jeg unikt grafisk design, som skaber grundlag for nogle fede markedsføringskampagner.

 

Om det er et nyt webdesign, et logo, eller et banner til din Facebook side, kan jeg hjælpe dig med at designe og skabe anderledes og flotte produkter. Altid med et kreativt og unikt look, så du er sikker på at ramme din målgruppe.

“Creativity is intelligence having fun

 

Albert Einstein

CARINA

Ja det er så mit rigtige navn, og mig der er personen bag dette lille grafiske bureau. Like Social er et personligt, kreativt og alsidigt bureau, som tilbyder mange års erfaring fra den grafiske branche.

 

Når man er kunde hos mig, er man meget mere end en kunde. Jeg prøver altid på at finde ind til kernen bag personen jeg arbejder med. Kernen af den virksomhed, jeg skal hjælpe. Jeg ser et samarbejde med mine kunder, som et Teamwork, og vigtigt for mig at de også kender mig, og hvad jeg står for.

 

Via dette Teamwork, kan man udrette alt, så længe der er respekt for hinanden og den opgave man udfører. Du altid være sikker på at dine deadlines bliver overholdt, da jeg sætter en ære i at levere mine ting til tiden.

 

Like Social er et grafisk bureau, der trods sin lille størrelse kan levere stort set alle opgaver, da jeg har et kæmpe netværk at trække på. Derfor er der også mange af mine kunder, som ligger alle deres opgaver hos mig, og lader mig være deres “eksterne marketingsassistent”.

Jeg kan prale af, at være det mindste bureau, med den største produktpalette på grund af mine trofaste samarbejdspartnere. Så hold dig ikke tilbage, jeg kan stort set hjælpe dig med det hele…

 

Kontakt mig gerne for et uforpligtende møde, og lad os mødes over en kop kaffe. Ring på 40 89 89 06 eller skriv til carina@likesocial.dk

 

De bedste hilsner

Carina Rask Vernersen
Ejer og grafisk nørd

“Your profession is not what brings home your paycheck.

Your profession is what you were put on earth to with such passion and such intensity, that it becomes spiritual in calling

 

Vincent Van Gogh

om mig_carina Rask