ALL IN ONE – FLERE LØSNINGER SAMLET ET STED
MARKETINGSASSISTENT & DESIGNER MED MANGE ÅRS ERFARING
Et nyt koncept, som jeg kalder “All in one” – er udviklet for at gøre livet nemmere for alle de virksomheder, der endnu ikke har fået ansat deres egen marketingsassistent. All In One er også for både nye og eksisterende kunder, så de kan læne sig tilbage og lade mig varetage Deres markedsføring.  I dag findes der så mange muligheder indenfor markedsføring, at man skal holde tungen lige i munden for at huske det hele. Alt lige fra en Facebookprofil, webshoppen til det lille smarte visitkort.
Hos Like Social kan jeg hjælpe Jer med det hele, selvom du nok tænker, at det er da vist at tage munden for fuld. Jeg har mange års erfaring, men også et kæmpe netværk af erfarne mennesker, der kender alt til marketing – både online og offline. Så i stedet for at du skal kontakte diverse specialister, holde møder og skrive en masse mails, så kan du samle din markedsføring hos mig. Jeg sørge for at styre alle dine projekter, sortere det uoverflødige fra og får tingene eksekveret.
OPTIMERING  •  KONCEPTUDVIKLING  •  EKSTERN KONSULENT  •  IVÆRKSÆTTERI  •  PROJEKTSTYRING
Din eksterne assistent
EKSTERN MARKETINGSASSISTENT
Begynder opgaverne at hobe sig op på kontoret, og bliver Jeres Facebookside, hjemmeside og nyhedsbreve forsømt – så fortvivl ikke – der er en løsning lige foran dig.

 

Via mine mange års erfaring med Fullservice Reklamebureau, har jeg erhvervet mig mange kompetencer og fået et kæmpe netværk. Jeg arbejder utrolig selvstændigt og har intet imod, at indgå i en virksomhed, som ekstern medarbejder. På den måde, kan jeg hjælpe dig med mange opgaver, og du behøver ikke ansætte en ny medarbejder og bekymre dig om løn, pension, sygdom og feridage.

 

Eksempler på opgaver jeg kan hjælpe dig med:
* Opdatering af hjemmeside
* Udsendelse af nyhedsbreve
* Vedligeholdelse af sociale medier
* Design af salgs- og marketingsmateriale
* Administrative opgaver
* Projektstyring
* Og meget andet…
Hjælp til din marketing

HVORFOR IKKE SAMLE DIN MARKEDSFØRING ÉT STED?

Vi kender alle det, når man skal ud og handle en lørdag formiddag, og ens indkøbsliste er lang. Man skal i samtlige butikker i hele byen, fordi man ikke kan få det hele et sted og tilbudene er udsolgt. Der er kø alle steder, og ens tålmodighed er væk, fordi man kunne bruge sin tid mere fornuftigt.

Sådan er det også når man snakker markedsføring, fordi der i dag er så mange muligheder og løsninger. Det kan være svært at finde et bureau, som kan hjælpe dig med det hele, og på én sådan måde at du både spare tid og penge.

Oven i det hele handler det også om tryghed og loyalitet, og hos Like Social kan jeg garantere dig diskretion og en fleksibel samarbejdspartner.

Hos Like Social får du et lille bureau, som favner bredt. Via mine mange år i den grafiske branche har jeg oparbejdet et kæmpe netværk af både webprogrammører, tekstforfattere, fotografer, teknikere, trykkere, konsulenter og andt godtfolk. Og hvor kommer du så ind i billedet… ?

Det gør du, fordi du selvfølgelig gerne vil  bruge din tid fornuftigt, spare penge og samle dine indkøb et sted. Så hvorfor ikke lade mig varetage din markedsføring, så du har dine ting ét sted. Jeg kan både hjælpe dig hos dig, eller fra mit eget kontor – du bestemmer.

Lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Kontakt mig gerne for et uforpligtende møde.

HAR DU BRUG FOR LIDT HJÆLP?
Grafisk, Online, Sociale medier eller bare rådgivning…
RING 40 89 89 06