APP DESIGN
Første opgave jeg lavede for MiiSkin. En spændende opgave, da der skulle designes til en App. Det er en anden måde at designe på, da brugerfladen skal være til mobil. Her tænker skal man ikke tænke på at det er en mus der kører over skærmen, men en finger.
Denne opgave var, at integrere den lille sygeplejerske i forskellige situationer, og få hende til at “fortælle” brugeren forskellige ting.

ONE PAGE WEBDESIGN

MiiSkin kører mange kampagner for at gøre folk opmærksom på Deres App. Derfor laver jeg til tider disse One Page designs, hvor det reelt kun er én side der skal designes. Denne bruger de så til Facebook Ads, Google Ad Words og andet materiale.

 

Her skulle jeg designe en side, hvor de gerne ville fortælle om hudkræftens ABC. Det var en sjov opgave, hvor jeg havde helt frie hænder.

ONE PAGE WEBDESIGN
Endnu et One Page webdesign, hvor de skulle køre en kampagne for at gøre opmærksom på deres App i Australien. Dette site, var lavet i samarbejde med en organisation der hed Cancer Council, og derfor skulle deres logo også integreres i designet.
En opgave der tog lidt længere tid en normalt, for der var så mange mennesker ind over projektet. Så er der selvfølgelig også flere til at bestemme og afgøre hvornår opgaven er færdig.

FACEBOOK ANNONCE

I forbindelse med Deres kampagne om at kende sin ABC, skulle jeg også designe et billede til Facebook. Dette var netop til at bruge i Facebook Annonce, for at sprede budskabet via de sociale medier.

 

Designet skulle ligge sig op af selve webdesignet, men alligevel også være enkelt, sigende og fange læserens interesse.