ENKELTSIDET FLYER
Kreativ og sjov lille flyer som skal bruges til at uddele til de
ældre borgere. Netop pga. målgruppen, har de valgt at bruge
tryksager til at nå deres fremtidige kunder.

SKRABEKALENDER

I julen 2017, designede vi en kampagne til Det Danske Madhus, som bl.a. også indebar en sjov og anderledes gave til de ældre borgere. De fik denne skrabekalender, hvor de kunne vinde fine præmier.

 

Den blev designet i samme stil som de andre produkter i julekampagnen, nemlig med grafiske snefnug, som blev tryk med sølveffekt.

12 SIDET JULEBROCHURE

Julen 2017 skulle der søsættes en julekampagne med lækre jule- og nytårsmenuer. Det blev til en flot 12 sidet brohure, som blev bygget op med 2 af deres egne identitets farver. Den røde til jul, og den blå til nytår.

 

Alle produkterne i denne kampagne blev bygget op med grafiske snefnug, som blev trykt med sølveffekt. En super flot kampagne, som vi er meget stolte af. Kunne du også tænke dig, at vi lavede din næste kampagne, så kontakt os for et uforpligtende møde.

VINMÆRKER

Til samme julekampagne designede vi også nogle flotte vinmærker, som blev brugt til julegaver. Man kan se at der er lavet både stansestreg (til hullet) og bukkestreger, hvor mærket skal bukkes.

 

Disse mærker, har samme grafiske snefnug, som både ses på den røde og blå version. Sølvtryk giver lige prikken over i’et på en i forvejen flot tryksag.

8 SIDET BROCHURE
Endnu en flot tryksag til udlicitering af
maden til de ældre borgere.
Det blev en flot 8 sidet brochure, med
mange detaljer, hvor deres hjerte går
igen i mange af tingene.